För en hel plåt

Pizzabotten:
1 blomkålshuvud (lagom stort)
2 ägg
2 msk linfrön
2 msk fiberhusk
lite örtsalt och peppar

Tomatsås:
1 burk krossade tomater
1/2 lök
1 liten vitlöksklyfta
oregano, basilika, timjan, örtsalt och peppar
Koka upp och mixa

Gör så här:
Riv eller mixa sönder blomkålshuvudet och blanda resten av råvarorna noga. Bred sedan ut på en plåt med ugnspapper på. Bred sedan ut på en plåt med ugnspapper på.

Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.
Ta sedan ut och ber på lagom mycket tomatsås, valfria grönsaker och en skivad Mozarella. Grädda i ca 15-20 minuter. Klart 🙂

(jag hade 3 skivade champinjoner, lite skivad rödlök, lite skivad gul paprika och sparris som fyllning)

Väl på tallriken toppade jag med mixsallad (blandade gröna blad).